Häät ja Juhlat

Häävalssi

Tanssi on pitkään ollut osa suomalaisia häitä. Vaikka perinteiset tanssilajit eivät ole enää kaikille tuttuja, ne ovat kuitenkin helposti opeteltavissa. Tarjoan hääpareille yksityistunteja häätanssin opetteluun. Tanssilaji valitaan toiveidenne mukaan, voin myös suositella eri tanssityylien kappaleita Valssista Kuubalaiseen parisalsaan. Tarkoituksena on että yksityistunnin jälkeen olette itsevarmoja tanssinne suhteen ja pystytte nauttimaan häätanssista. 1-2 tuntia riittää hyvin mallikkaan vapaan viennin häätanssiin pienillä lisämausteilla. Koreografioiden opetteluun käytämme yleensä 2-4 tuntia. Koreografiat suunnitellaan hääparin taitotason mukaisesti.

Mahdollisuutena on myös järjestää esim. hääparille, kaasoille & bestmaneille yhteistä lavatanssien opetusta ennen häitä. Opetus on mahdollista järjestää hääparin kotona. Toimin pääasiallisesti Joensuussa ja Joensuun seudulla, mutta viikonloppuisin opetusta on mahdollista järjestää myös kauempanakin.

Jos haluat innostaa juhlavieraitasi tanssimaan, voin opettaa yhden tanssilajin perusteet koko juhlaväelle häiden aikana (kesto n.1 tunti).

Hinnat

Koreografian rungon suunnittelu valitsemaanne musiikkiin 50€
Yksityisopetus (1-2 henkilöä) 60 € / 1 t
Isot ja pienet ryhmät 80€ / 1 t + mahdollinen salivuokra
Opetus juhlapaikalla alkaen 150 € / 1 t
Tanssimusiikkia juhlapaikalla alkaen (sis. äänentoiston) 250 € / 4 t
PA-Laitteet / Äänentoisto 100€ / vrk
Valot 50€ /vrk