West Coast Swing alkeiskurssi – syksy 2024

Tule opettelemaan West Coast Swingiä! Alkeiskurssilla opit mitä on paritanssi ja West Coast Swing. Aikaisempaa tanssitaustaa tai omaa paria et tarvitse. Voi lukea lisää West Coast Swingistä täältä. Jos et ole varma onko West Coast Swing sun juttu niin voit kopaista lajia ilman pitkällistä sitoutumista lajikokeiluillassa.

Alkeiskurssille ilmoittaudutaan etukäteen. Ennakkoilmoittautumisella varmistamme paritasapainon (vinouma korkeintaan 5:6). WCS tanssitaan kahdessa roolissa, viejänä (yleensä miehet) ja seuraajana (yleensä naiset), voit kuitenkin vapaasti valita kummassa roolissa tanssit. Parin kanssa ilmoittautuessa teidän tulee myös tanssia vastakkaisissa rooleissa, toinen viejänä ja toinen seuraajana. Oman parin kanssa ilmoittautuessasi varmistat paikkasi tunnilla. Tunnilla vaihdetaan paria.

Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla pääsymaksu. Saat maksuohjeet sähköpostiisi kun olemme käsitelleet tarpeeksi ilmoittautumisia. Lomakkeiden käsittelyssä on yleensä muutaman päivän viive. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Minimiosallistujamäärä on seitsämän paria.


Aika:
Torstaisin 12.9 – 28.11
yht. 12krt
klo. 18.30-19.30

Paikka:
Virkistysuimala Vesikko – Aerobicsali

Hinta:
100€

Ohjaaja:
Joni Pakarinen

Pidätämme oikeuden muutoksiin