West Coast Swing Bootcamp ja Bileet 1-2.9.2023

Bootcamp on täällä taas! Tänä vuonna tapahtuma on täysin ilmainen ja toteutetaan osana Kulttuurin unelmavuosi 2023 -hanketta yhdessä Joensuun kaupungin kanssa. Bootcamp on viikonlopun mittainen tiiviskurssi West Coast Swingistä joka sopii niille joilla ei ole aiempaa kokemusta paritanssista. Kurssille voi myös tulla kertaamaan perusteet. Bootcampin jälkeen pääset mukaan bileisiin ja voit osallistua alkeisjatkotason tunneille.

Bootcampille ilmoittaudutaan ennakkoon. Voit ilmoittautua yksin tai parin kanssa. Näin varmistamme paritasapainon kurssilla. Kurssin paritasapainotavoite on 5:6. WCS tanssitaan kahdessa roolissa, viejänä (yleensä miehet) ja seuraajana (yleensä naiset). Parin kanssa ilmoittautuessa teidän tulee myös tanssia vastakkaisissa rooleissa, toinen viejänä ja toinen seuraajana. Saat vahvistuksen ilmoittautumisesta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssi on täynnä. Voit kuitenkin ilmoittautua jonottamaan peruutuspaikkaa. Bileet ovat avoimet kaikille West Coast Swing tanssijoille. Bileisiin ei tarvitse ilmoittautua.

Aikataulu:
Pe 1.9. klo 17:00-20:00 – Opetus osa 1.
Mutalan koulun Liikuntasali
Lastenkatu 4, 80100 Joensuu

La 2.9 klo 12:00-15:00 – Opetus osa 2.
Mutalan koulun Liikuntasali
Lastenkatu 4, 80100 Joensuu

La 2.9 klo 18:00-21:00 (Sisäpihan ovi auki 18-18.30)
Iltabileet. Motoran Motti sali
Papinkatu 5, 80110 Joensuu

Hinta:
Ilmainen

Ohjaaja:
Joni Pakarinen

Pidätämme oikeuden muutoksiin

Lisätietoa West Coast Swingistä

West Coast Swing on improvisoitu käden päässä tanssittava paritanssi, jossa vienti ja seuraaminen sekä musikaalisuus ovat pääosassa. West Coast Swing -tapahtumia joissa pääset tunneille, bileisiin ja halutessasi leikkimielisesti kisaamaan järjestetään ympäri Suomen ja ympäri maailman. Lisäksi vuosittain järjestetään mm. Rally-tapahtuma missä sama koreografia tanssitaan eri kaupungeissa ympäri maailman samaan aikaan. Tule mukaan hauskanpitoon. West Coast Swingiä tanssitaan mm. blues, r’n’b, hiphop kuin myös pop musiikkiin. Tsekkaa maailmantähtien menoa allaolevalta videolta.